Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 0-24h)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.05.2020
Kam se schoval Medvídek ?
Tak se nám někam schoval Medvídek z plenek vel. 4 :) Asi jste si toho také všlimli, že oblíbené plenky Bambo Nature 4 najednou nemají Medvídka a nikd... číst celé
07.04.2020
Nové obaly ECOVER
ECOVER vyrábí obaly ze 100% recyklovaného PET plastu Znamená to, že k výrobě obalu se použije surovina ze žlutých kontejnerů a nikoli surovina z ropy... číst celé
20.03.2020
Máte již svého hlídacího psa?
Pokud chcete být informováni o dodání produktu, který dnes není skladem, doporučujeme použít funkci "Hlídat cenu/dostupnost", kterou najdete u každého... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti EKOO, Petr Rossler, Kařez 79, 33824, IČO 47036664 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vyčistit granitový dřez ?
19.04.2020
Jak vyčistit granitový dřez ?
Máte doma černý granitový dřez a po pár letech jeho povrch již není zcela černý? Na povrchu jsou bílé mapy, které vodou ani čistícím prostředkem nejde... číst celé
Již žádné cestování do lázní !
20.10.2019
Již žádné cestování do lázní !
Udělejte si lázeň v pohodlí domova. Odpočiňte si po namáhavé práci, relaxujte po sportu nebo si dejte uklidňující lázeň před spaním. Vše co potřebuje... číst celé
Jak nacpat zdravou láhev do kabelky ?
11.08.2019
Jak nacpat zdravou láhev do kabelky ?
Zdravé láhve jistě znáte. Jsou jich spousty ze skla, nerezu a podobně. My ale máme zcela jinou láhev, která je lehčí a vejde se vám i do kabelky. číst celé
Splachovatelné ubrousky ?
07.06.2019
Splachovatelné ubrousky ?
Proč byste nikdy neměli splachovat čistící ubrousky i když jsou rozložitelné číst celé
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.